kimchi fried rice.
백종원 김치 볶음밥 kimchi fried rice.
Baek Jong-won Kimchi Fried Rice Golden Recipe.
재료
배추김치 약 한 컵 분량( 170g)
밥 한 그릇
대파, 햄
간장 1.5, 고춧가루 1, 설탕 0.5 (밥 수저 기준)
달걀 1개
Material
1 cup cabbage kimchi (170g)
a bowl of rice
green onion, ham
Soy sauce 1.5, red pepper 1 and sugar 0.5 (based on rice spoon)
an egg
조리법
1. 대파는 얇게 썰어 넉넉히 준비하고 햄은 작게 썰어주세요
2. 김치도 쫑쫑 썰어주세요
3. 팬에 기름을 2스푼 두르고 대파와 햄을 같이 볶아줍니다
4. 김치와 고춧가루, 설탕을 넣고 달달 볶아주세요
5. 재료들을 한쪽으로 밀고 간장을 넣어 살짝 끓인 후 재료들과 같이 볶습니다
6. 밥을 넣고 골고루 볶아 완성해주세요
method of cooking
1. Slice green onions thinly and prepare enough. Slice ham into small pieces.
2. Cut kimchi into pieces, too.
3. Pour 2 tablespoons oil in a pan and stir-fry green onion and ham together.
4. Add kimchi, red pepper, and sugar and stir-fry.
5. Push the ingredients aside, boil the soy sauce slightly, and stir-fry them with the ingredients.