백종원 쉐프의 레시피
재료
김치 1/2포기, 돼지앞다리살 300g,
쌀뜨물 1.5L, 청양고추 1개, 홍고추 1/2개, 대파 1
다진마늘 1큰술, 국간장 1큰술, 고추가루 1큰술,
김치국물 2큰술, 새우젓 1/2큰술, 된장 1/2큰술
Material
1/2-g kimchi, 300g pork foreleg,
1.5L of rice water, 1 Cheongyang red pepper, 1/2 red pepper, 1 green onion
1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon noodles, 1 tablespoon red pepper,
2 tablespoons kimchi soup, 1/2 tablespoons shrimp, 1/2 tablespoons soybean paste
1 쌀뜨물과 돼지고기를 같이 넣고 끓여주세요.
2 끓이다보면 이렇게 불순물이 올라오거든요. 제거해주세요.
3 김치를 넣고 김치가 익으면 김.치.국물, 고추가루, 국간장, 다진마늘, 새우젓, 된장을 넣고 조금 더 끓여주세요
4. 마지막으로 고추와 대파를 넣고 완성
1 add rice water and pork together and boil.
2 When you boil it, the impurities will rise. Please remove it.
3 When kimchi is cooked, add kimchi, soup, red pepper powder, soy sauce, minced garlic, salted shrimp, and soybean paste and boil a little more.
4 At the end, add chili and green onions and you're done.